ИНТЕГРАЛНО: Разговорите Ставревски-Јанкуловска кои денеска ги објави Заев : КУМ СТАВРЕ И ЈАНКУЛОВСКА ЗА ГРУЈО : Груевски е забеган

0
775

nikola-gruevski-gordana-jankulovska-zoran-stavreski-2011-7-28-19-30-36

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=E3d2xPAZcy4[/youtube]

АУДИО од телефонските разговори помеѓу министерката Гордана Јанкулоска и министерот за финансии Зоран Ставрески во кој говорат за буџетскиот и финансиски хаос, објавен денеска од опозицијата