ИМА ЛИ НЕКОЈ ДА ИМ ОБЈАСНИ НА ГЕРО И НА ЈОЦИ ТОА ДЕКА ЗАЕВ Е ПРЕМИЕР НА СИТЕ ГРАЃАНИ ПА И НА ЗАТВОРЕНИЦИТЕ?!

0
1780

Геро има толку голем инает што неговиот инает се рамни со магаре што се инаети на мост, па веднаш без да чека ни маслинка бара оставки од новата влада и тоа без никаков основ темелен на параноја и хистерија.

Па Заев во затворот во Идризово беше во посета во својство на премиер а не во својство на обичен граѓанин па од тука и треба да се поздрави со затворениците. Отиде да ги види со свои очи условите во кои ја одлежуваат казната, па и тие се граѓани бе Јоци, Заев е и нивен премиер бе Геро бе!

Глејте што прави сега Геро, тој отиде дури до таму со тоа лејката негова така што бара дури и од МИА фотографијата на која Заев се ракува со убиецот на Мартин Нешкоски, од македонската државна информативна агенција да ја тргнат за да не му се нарушел рејтингот на Заев?!?! Искрено го заболе него за рејтингот на Заев, а и Јоци, која цело време додека народ гинеше од канцелариите на Дневник го фали Коце а подоцна на фејсбук се прикажува како борец за граѓански права и слобода!

Па Заев е премиер на сите бе Геро, не е премиер само на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, тој е многу поразличен од Грујо, а тоа се вика срце и човештилук, нешто на кое ниеден политичар освен него го нема, ама кој да ти каже, кој да те опамети бе човеку?!

Што правиме ако истрагата покаже дека не е Игор Спасов убиецот на Мартин Нешкоски, што ако е некој како Урко или друг од обезбедувањето на Грујо?! Каде ќе се пикате со Јоци во која дупка ќе се настегате?! Вие двајца дефинитивно имате ден ум и двајцата, си личите ко јајце на јајце!

Инаку најголема хипокризија се вмровците кои што го штитеа убиецот на Мартин Нешкоски сега се најгласни и згрозени од оваа фотографија.