ИМА ЛИ КРАЈ НА ПЕРВЕРЗИИТЕ НА КОПИЛИЊАТА ОД ВМРО ДПМНЕ: По 10 години терор се сетија дека во затворот во Шутка имало лоши услови за затворениците, затворените ТЕРОРИСТИ ќе умреле од студ?!?!

0
1303

По 10 години терор на сите свои политички противници во занданите на Шутка, на копилињата од ВМРО ДПМНЕ им текна дека условите во затворот се лоши и нехумани?!?!

Па добро бе, овие гадови имаат ли малце душа и срам?!?!

Што треба да направи новата власт одма да крати на се живо и за неколку месеци да изгради нов затвор само за да не измрзнат газињата на ВМРО-вците иако они имаа 10 години да направат нов затвор но не направија?!?!

Линк до оваа перверзна сторија на Вечер, ОВДЕ.