Има ли дерматолог што би можел да отиде во населба Хасанбег?

0
956

Има ли дерматолог што би можел да отиде во населба Хасанбег? Јавуваат луѓето таму дека им се појавуваат некакви плускавци.

Се чини дека клиничката слика е идентична, да се прегледа барем еден од нив, или барем да пратат слика по мобилен.

Дерматолози, ординации?

Фејсбук статус на Јасна Шоптрајанова