ИМА ЛИ ГОЛЕМ КРИМИНАЛ ВО РАДЕ КОНЧАР СЕРВИС ТЕЖОК ПОЛА МИЛИОН ЕВРА КОЈ БИЛ ПРИКРИЕН ОД СУДСКАТА МАФИЈА?!?!

0
585

Коментар на фејсбук на објава на Мактел:

Бубевски, кажи како го водеше предметот за затајување данок К-2616/13 и како не успеа да затвориш криминалец кој украл 500 000€ од продажба на отпаден бакар, а УЈП си го наплати данокот.

Гаврил Бубевски, дали Вас и судиите Драган Николовски и Марјан Грубиша Ви платија да донесете ослободителна пресуда? Снежана Лупевска, дали и Вас ве платија да не снимите емисија за кражбата на бакарот од управителот Аце Антевски, од ДОО Раде Кончар-сервис и поправки на ел.производи, Скопје и покрај тоа што бевте информирана?

Повеќе за ова на следниот линк ОВДЕ