ИМА ЛИ БЕ ЕДЕН НОРМАЛЕН ОКОЛУ ВМРО ДПМНЕ: ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ ПОВИКА НА ФИЗИЧКА ЛИКВИДАЦИЈА НА МИНИСТРИТЕ И ПРЕМИЕРОТ?!?!

0
2156

Овој е уредник на радио и на портал и повикува народот да ги крши законите и да ги загрози животите на вработените во владата?!!?

Има ли бе еден нормален околу ВМРО ДПМНЕ без нешто откачено и дефект во мозокот?!?!