ИМАЛО И КУРТОН ЕКСПЕРТИ ЗА ИМЕТО – ШОКАНТНО ВИДЕО: Дежурниот чувар на името на сите режимски телевизии, пред десет години во вестите на А1 се залагал за промена на името?!?!?!

0
1569

risto-nikovski---janevska-i

Пред десет години : Република Македонија Вардарска?!?!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=JyLkYegKPO8[/youtube]

Сега името не го даваме 😀

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=TW2oGlLF2M4[/youtube]