Илче Гебелс го загуби умот, почна да блада!

0
925

Обидувајќи се да го одбрани тотално нелогичниот и тотално сјебан избирачки список, Илче Гебелс, еден од кличните човечиња на диктаторот, во колумна во Дневник тврди дека причината зошто имало 1.800 000 гласачи во држава со два милиона народ е затоа што всушност во Македонија имало 2.4 милиони народ?!?!

Ах бре Илче, Илче, лудо дете, ти се збркало мозочето по 10 години лажење 24/7, веќе не знаеш што зборуваш, лебарко една малечка подла расипана…

Извор : Мактел