ИЛИЈА ЈОВАНОСКИ : УБЕДЕН СУМ ДЕКА И ОВОЈ ПАТ ЌЕ ПОБЕДИМЕ, ЌЕ ПОБЕДИ СДСМ, ЌЕ ПОБЕДИ ГОРАН СУГАРЕСКИ И ОПШТИНА ПРИЛЕП ЌЕ ПРОДОЛЖИ ДА ОДИ НАПРЕД

0
565
Во изминатите 4 години јас како градоначалник, заедно со општинскиот Совет, направивме многу за општина Прилеп. Реализиравме огромен број проекти, многу повеќе отколку ВМРО-ДПМНЕ за претходните 12 години.

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија никогаш нема да прости за она што се случуваше порано, за уназадувањето на општината и државата од страна на претходната власт.

Затоа, убеден сум дека и овој пат ќе победиме. Ќе победи СДСМ, ќе победи Горан Сугарески и општина Прилеп ќе продолжи да оди напред.

#СДСМ#НајдобротоЗаНашатаОпштина
Фејсбук статус на градоначалникот на град Прилеп, Илија Јованоски.