ИЛИЈА СПАСЕСКИ, ТЕПАЧОТ НА СЕКРЕТАРОТ НА БУГАРСКИОТ КЛУБ ВО ОХРИД СЛИКАН СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД, ПЕЦАКОВ, ОД СКОРО БИЛ ВРАБОТЕН КАКО ПРОФЕСОР ВО ОХРИДСКО УЧИЛИШТЕ?!

0
4820

Илија Спасески, тепачот на секретарот на бугарскиот клуб во Охрид сликан со Градоначалникот на Охрид, Пецаков, од скоро бил вработен како професор во охридско училиште?! А само пред 2 дена Пецаков негираше вмешаност во случајот. Вистината е како шило, нели?!

П.С. Спасески од неодамна е вработен како наставник по физичко, со потпис и амин на Пецаков.