Илија Димовски го обричи стапот, членството на ВМРО-ДПМНЕ му ја еба мајката! Грујо од целите преговори испадна дека е гола вода, од сите барања на Заев и опозицијата ги прифати сите а доби еден небричен и подолг

0
1115

11742766_727285997393913_6427609055849449084_n