Илија Димовски вербално нападнат од своите членови во Кр.Паланка – с.Мождивњак

0
3891
Илија Димовски, на средбата со членовите во с.Мождивњак (до вчера упориштето на ДПМНЕ) бил избркан и исвиркан од самите активисти, а на кандидатката за пратеник, Слаѓана Митовска не и било воопшто да земе збор.
Викале, ги омаловажувале, не е исклучено и да носителот изел по некој шамар, но тоа не е потврдено, другото е со сигурност точно, e па тројка е ортодоксна не простува Халкидики, криминалии, содоми и гомори, тоа е тоа..