ИЛИЕВСКИ : “РЕФОРМИРАНИ”, КАДРИ, “НОВА ДОКТРИНА” НА ДПМНЕ, ТРАЈКОВСКИ КОЈ ГИ ЛЕЧЕШЕ СИНУСИТЕ КАЈ ГРУЈО Е ШЕФ НА КАБИНЕТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ГАЗИ БАБА

0
978

Александар Трајковски кој отиде во Будимпешта да ги лечи синусите кај Грујо е шеф на кабинетот на градоначачникот на Гази Баба, кој е осуден за актовности со дрога.

Фејсбук статус на Боби Илиевски.