ИЗРОДИ, КРЕТЕНИ, МОРОНИ: Во Скопје ги бројат мртвите, стигнаа преку 20, а на МТВ рокаат зурли и тапани!

0
1141
МРТВ ИЗРОДИ, КРЕТЕНИ, МОРОНИ ЕДНИ: Во Скопје ги бројат мртвите, стигнаа преку 20, а на МТВ рокаат зурли и тапани!