Излез од планетарната глупост на Иванов

0
566

Што да му кажеш на човек, кој „има начини се’ да дознае“, а не сака да слушне дека донел одлука која не се заснова врз закон и дека е доволно само тоа тој да го признае и да објави нова одлука во следниот Службен весник

Претседателот на државата Ѓорге Иванов, за време на неговото „царско интервју“ со уредниците на националните телевизии, на прашањето: Како дознал против кои лица се води предистражна постапка во обвинителствата, кога е познато дека тоа треба да е тајна (и за него), изјави самоуверено дека „претседателот на државата имал начини да дознае се’ што го интересира“.

Целата колумна ОВДЕ