ИЗГЛЕДА Е ВРЕМЕ ОВИЕ ОД ДУИ ДА УПАДНАТ СО БОКСОВИ И ВО ОЈО – ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ ЌЕ СЕ ЖАЛИ ДО СУДОТ ОТИ НЕ ОДРЕДИ ПРИТВОР ЗА ЛИЦАТА КОИ УПАДНАА ВО М-НАВ

0
416

Јавниот обвинител во текот на денешниот ден ќе вложи жалби на одлуката на судијата на претходна постапка од Основниот кривичен суд Скопје со која беше одбиен предлогот за определување мерка притвор за четворица осомничени за кривично дело – Загрозување на безбедноста на воздушниот сообраќај и им беа определени мерки на претпазливост, информираат од Јавното обвинителство.