ИЗВРШЕНИ РАБОТНИ АКТИВНОСТИ НА ЈП УЛИЦИ И ПАТИШТА СКОПЈЕ ЗА ДЕН 05.04.2022 ГОДИНА ЗА РАБОТНАТА АКЦИЈА ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ

0
297

Екипите на ЈП Водовод и канализација во текот на измината недела интервенираа на неколку локации во градот, со цел непрекинато и квалитетно водоснабдување на жителите на Скопје.

Преку секторот Водовод беа спроведени поголеми интервенции, односно отстранување на дефекти на следните локации: ул. Коста Новаковиќ, ул. 171 бр.8, ул. Наум Охридски 25, ул. Индира Ганди бр. 4, Ул. 1 во Морани, ул. 1 бр.11 во Рашче, ул. 1во Глумово, ул. 3 бб во Батинци, ул. Перо Наков кај Бриколаж и бул. Борис Трајковски.

ЈП Водовод и канализација продолжува посветено да работи на одржување на водоводната и канализационата мрежа во град Скопје за да го зголеми квалитетот на услугите за своите корисници.

Со почит,
Град Скопје