Идниот заменик-градоначалник, Коста Костадинов: Струмица ќе биде убаво место за живеење како и досега

0
1746

Пријатели

Денеска идниот премиер Зоран Заев ме најави како негов иден заменик градоначалник. Огромно е задоволството и честа, но во исто време уште поголема е одговорноста да се застане на чело на нај успешната општина во Република Македонија.

Јас сум млад човек имам само 26 години, но ве уверувам дека сум способен да ја водам општина Струмица. Во наредниот период, без разлика дали ќе бидат 5,10,20 дена,ќе работам со сите мои сили и ќе го задржам теркот на мојот учител Зоран Заев.

Горд сум на граѓаните на Општина Струмица особено на младите луѓе.

Понизно ви се поклонувам и од дното на душата ви благодарам за подршката која ми ја давате.

Струмица ќе биде убаво место за живеење како и досега.

Фејсбук статус на Коста Костадинов