ИДЕОЛОГОТ НА ТВРДОТО КРИЛО ВО ВМРО ДПМНЕ РАСПАЛИ ПО ВЛАТЧЕ ЃОРЧЕВ: Со овој ли вечен студент и вечити пратеник ќе одиме на претседателски избори?!

0
1613

Го молам промотерот на Влатко Ѓорчев, г-динот Антонио Милошоски, да не’ извести какво образование има “кандидатов”, со какви оценки завршил, колку долго студирал и зошто од Правен факултет се префрлил на Политички науки, а студирањето во Скопје го заменил со она во Штип?
И каков реален контакт со животот на обичниот Македонец му има “кандидатов”, кога прво и единствено вработување му е пратеник?!
И крајно, како и зошто потпросечен вечен студент му е фаворит во однос на доктори на науки со десетици издаде и книги од типот на Каракамишева или Климовски?
Или едноставно, кои се критериумите на Милошоски?

Миленко Неделковски

5 hrs · 

Кога ќе споредат габарити како Тања Каракамишева, Саво Климовски, Горазд Росоклија, Игор Јанев, Мирка Велиновска, Игор Дурловски (звања, книги, трудови, анализи, народна доверба…) со вечити студент и вечити трут во собраниски клупи како Ѓорчев – лелеееее!!!
Зарем ВМРО ДПМНЕ ќе дозволи кандидатот за претседателската трка да им е кадар по ќеф на Бранко Геровски?
Е уште тоа да го доживееме, ВНРО ДПМНЕ и Гериз да се истомисленици!!!!