Иванов со објавување на името на Крпач откри идентитет на заштитен сведок, дело за кое Кежаровски беше осуден на 5 години затвор!

0
691

„Иванов со објавувањето на името на Коста Крпач го открил идентитет на заштитен сведок на СЈО. Томислав Кежаровски за такво дело беше осуден на 5 години затвор и изложен на тортура. Објавувањето на името на Крпач од Иванов водело директно до трагичните последици. Има ли совест човекот. Знае ли што направил? Или уште мисли дека секоја негова глупост е патриотски чин?”

Ѓорѓи Спасов фејсбук статус