ИВАНОВ И ПРИРЕДИ НЕВЕРОЈАТЕН ШОК НА НАЦИЈАТА: Пред 5 минути прогласи АБОЛИЦИЈА НА СИТЕ ОБВИНЕТИ ОД КАТИЦА ЈАНЕВА И ЗВРЛЕВСКИ!!!

0
641

Копукот Иванов не ни чекаше да дојдат случаите на Катица со судски процеси, туку веднаш прогласи ЦЕЛОСНА АБОЛИЦИЈА за сите процеси?!?!

И за обвинетите од власта но и за обвинетите од опоизицијата. Тоа го направи во обраќање од својата резиденција пред само 10 минути. Обраќањето беше ненајавено и беше пренесувано од режимските телевизии.

Хорхе не само што објавил аболиција и амнестија туку најавил дека тоа ќе го направи и за сите ИДНИ ОБВИНЕНИЈА НА КАТИЦА?!

Ова е неверојатен шок за целата нација! Сега останува да видиме како ќе реагира на ова јавноста и странците.

Ова е неверојатно фијаско на целиот пржински процес. Од една страна се реализира договорот од Пржино и СЈО беше клучен дел од него, а во исто време режимот цело време го руши договорот од Пржино особено овој последен потег е невидена дрскост и безобразие!

Сега треба во земјава да се крене вистинска РЕВОЛУЦИЈА И ВОСТАНИЕ!