ИАКО ПРЕТХОДНО БЕШЕ УАПСЕН ПОРАДИ ПРЕГОЛЕМО ПИЈАНСТВО, КРИСТИЈАН ЈАНДРИОСКИ ПОВТОРНО СЕ ЗАКАНУВА ДЕКА ЌЕ УБИВА ЧЛЕНОВИ И АКТИВИСТИ НА СДСМ

0
826

Кристијан Јандриоски, член и активист на ВМРО-ДПМНЕ беше уапсен пред неколку месеци поради преголемо пијанство во јавност и нарушување на редот и мирот сега повторно јавно по социјалните мрежи се заканува со ликвидација на членови и активисти на СДСМ.