ЗОРИЦА ЧАВКОВА ОТКРИ ПИКАНТЕРИЈА ОД АПСЕЊЕТО: Еден до полицајците што му ставил лисици на Чавков му рекол дека со години го сонувал тој момент!

0
1397

Таа за начинот на кој го апселе Митко Чавков рече дека еден од полицајците му ставил лисици на рацете и му рекол „Едвај го чекав тој ден кога ќе ти ставам лисици на раце“.