ЗОРАН ПАЧЕШКОСКИ Е НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОО СДСМ ВО ПРИЛЕП

0
1933

ПОЧИТУВАНИ ЧЛЕНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ НА СДСМ!

Денес ја добив довербата од раководството на СДСМ и претседателот Димитар Ковачевски да бидам претседател на нашата Општинска Организација СДСМ Прилеп

Да се биде претседател на ОО СДСМ Прилеп е огромна чест и привилегија,но и голема одговорност.

Предизвикот го прифаќам, заедно со мојот тим и сите Вас до нови победи!

ПРОДОЛЖУВАМЕ ЗАЕДНО!!!
Фејсбук статус на Зоран Пачешкоски, ново избраниот претседател на ОО СДСМ Прилеп.
Зоран Пачешкоски во моментот ја извршува функцијата Раководител на подрачната единица во земјоделие во Прилеп. Пачешкоски ќе го наследи досегашниот претседател и актуелен пратеник Миле Талевски.