ЗОРАН ИВАНОВ : НАСИЛСТВОТО НА ЛЕВИЦА ВО СОБРАНИЕТО ЈА ОТВОРА ВРАТАТА ЗА НЕДЕМОКРАТСКА КАМПАЊА НА ПРЕТСТОЈНИТЕ ИЗБОРИ

0
375

-СЕ ПЛАШАМ ДЕКА ОВА Е ОТВОРАЊЕ ВРАТА НА ЕДЕН ПРЕДИЗБОРЕН АМБИЕНТ КОЈ НЕМА ДА БИДЕ ДОБАР, КОЈ НЕМА ДА БИДЕ ДЕМОКРАТСКИ, НЕМА ДА БИДЕ ПРИСТОЕН, КОЈ НЕМА ДА БИДЕ СО КУЛТУРОЛОШКА ПОЛИТИКА  ОСНОВА ТУКУ ЌЕ БИДЕ НЕКАКО НАСИЛНИЧКИ И ЌЕ ИМА ДО БЕССВЕСТ ОБВИНУВАЊА. МИСЛАМ ДЕКА МЕДИУМИТЕ ВО ДОБАР ДЕЛ, НАЈВЛИЈАТЕЛНИТЕ, НАЦИОНАЛНИТЕ ОСОБЕНО, НА НЕКОЈ НАЧИН СЕ ЗАГРЕВААТ ЗА ОВИЕ ИЗБОРИ И НЕ СЕ МНОГУ РАСПОЛОЖЕНИ ДА ПОДДРЖААТ ОПЦИЈА ВО КОЈА ГЛЕДААТ ПЕРСПЕКТИВА НА МАКЕДОНИЈА, ВЕЛИ ИВАНОВ.