Зоран Заев ќе ја добие и оваа битка! А ние ќе му помогнеме до последниот атом сила!

0
553

Зоран Заев имал многу битки во животот… И секогаш победувал… Тој е роден победник… Природата му е таква!:)

Многупати се обидоа да го скршат… Поткупуваа гласачи… Затвораа фирми во Струмица… Во ДИК договараа прегласувања… На режимот побитна им беше Струмица отколку било кој друг град во државата… Ама џабе… Наместо тие него, тој нив ги скрши… Со пенкало… Со насмевка и љубов… Со убав збор…

Зоран Заев ќе ја добие и оваа битка… Во април Зоран Заев ќе стартува од многу подобра позиција отколку пред две и пол години и ќе направи МНОГУ повеќе за Македонија… Во април Зоран Заев ќе добие нов 4-годишен мандат!

Фејсбук статус на Ацо Лукароски