Зоран Заев: Честитки до Теарчани, МАКЕДОНИЈА ИЗБРА ПРОМЕНИ!!! Теарце избра ПРОМЕНИ и ЖИВОТ !

0
1735

Победата на мнозинството граѓани во земјава кои гласаа за промени се потврди и во мултиетничко Теарце. Најискрени честитки до граѓаните на Теарце кои со своето гласање многу прецизно го потврдија севкупното расположение во Македонија.
Македонија избра ПРОМЕНИ и ЖИВОТ !
Теарце избра ПРОМЕНИ и ЖИВОТ !

Фејсбук статус на лидерот од СДСМ Зоран Заев