(ВИДЕО) Зоран Заев ПРОДОЛЖУВА СО ОДЛИЧНИТЕ ЈАВНИ НАСТАПИ, овој пат на ТВ 21 во конструктивни дуели со Исмет Рамадани, Имер Исмаили и Висар Адеми

0
2581

Ви го пренесуваме вечерашното издание на емисијата „Клик плус“ на ТВ21, каде гостуваа претседателот на СДСМ, Зоран Заев и аналитичарите Исмет Рамадани, Имер Исмаили и Висар Адеми.