Зоран Заев остро го осуди грозоморниот чин со испраќање на погребен венец кон новинарот Борјан Јовановски : Ќе ги најдеме сторителите и уапсиме и нив и оние кои знаеле за венецот!

0
1032

Zaev

Лидерот на СДСМ Зоран Заев остро го осуди атакот врз новинарот Борјан Јовановски со погребен венец испратен на адреса на неговиот дом и порача дека ќе ги најдат сторителите но и оние кои знаеле за грозоморниот чин бидејќи според законот оние кои прикриваат криминал се сметаат за соучесници.