ЗОРАН ЗАЕВ ОСТАНА ПРЕМИЕР И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СДСМ, КУРТОНЕ ИЗ ИНФОМАКС СУ ВЕОМА ЈАКО КЛИЗНУЛИ НА КОРУ ОД БАНАНЕ

0
845

Цела недела куртоните на Инфомакс трубат како Заев си дава оставка и како негови блиски соработници се збогуваат со него поради неговата оставка по локалните избори.

По вечерашната одлука на ЦО во седиштето на СДСМ на Бихаќка тој да остане претседател на патија и премиер на влада за да ги решава надворешните спорови за земјата и да ја внесе во ЕУ, кутоните на Инфомакс не само што се лизнаа на банана туку се отепаа, коски искршија од тоа кората, а еве и зошто е тоа така.

Значи нема посмешен куртон од Милош, куртонот на Инфомакс …