Зоран Заев на одмор во Преспа, дома си е дома

0
658
Тој по изборите замина на одмор со најава дека преговорите за составување на новата влада ќе ги почне по Илинден.

„Дома си е дома, дома е и во Љубојно во Преспа. Медот е од Бујар, баклавата ја правеше мајка му на Линдим, а рибата ја спреми тетка Лилјана, мајката на Васко. Голема благодарност за гостопримството и одличната храна и до Борјан и до градоначалникот Живко. Цело е кога има сѐ“, напиша Заев на Фејсбук.