Зоран Заев во Вин Вин на Оливера Трајковска: Имам слушнато само 1000 од над 600 000 снимки, кој знае што се има, тоа ќе го испитува катица Јанева!

0
1875

zaev olivera

Во моментов трае интервју на лидерот на СДСМ Зоран Заев кај Вин Вин со Оливера Трајковска. Во првиот дел од интервјуто лидерот на СДСМ кажа дека во изминатито период успеал да слушне само 1000 снимки од над 600 000. Се трудел да не пушти снимки во кои се слушаат децата на Сашо Мијалков и Никола Груевски, не сакал да повреди никое дете во процесот. Што се има на снимките ќе испитува специјалната обвинителка Катица Јанева.

Интервјуто можете да го гледате на следниов ЛИНК.