Зоран Василевски – Фаци : Премиер на држава да нарачува шамари, е тоа е дното

0
1615

zoki-faci-300x300

Не ја сакам политиката, но премиер на држава да нарачува шамари, е тоа е дното, ја па се чудам зошто кога пред 5 години ме нападнаа пред мојата зграда со шипка, тогаш Јанкулоска излезе на прес на кој моите колеги новинари ја прашаа до каде е истрагата, зашто случајот беше пријавен како обид за убиство од прв степен, таа крена раменици. Е моја земјо…

Фејсбук статус на Зоран Василевски – Фаци.