ЗОКИ ФАЦИ: ЗНАМ МНОГУ ГЕЈ МАЖИ КОИ ПРЕКУ ДЕН СЕ АКТИВНИ ГЕЈ, НАВЕЧЕР СИ ОДАТ КАЈ СОПРУГИТЕ И ДЕЦАТА И ГЛУМАТ СТРЕЈТ

0
1368
  • Зоки Фаци за дволичноста и хомофобијата отворено говори во подкастот на ,,Лазаров”.