ЗОКИ ФАЦИ : АГНЕСА МАЈКАТА МУ ЈА Е*А НА ВОЈКАН ДЕКА БИЛ ПЕДЕР, ГО ОТЕПА ОД ПЛУКАЊЕ, КАКО НЕ И Е СРАМ, ЦЕЛ ЖИВОТ СУМ ОПКРУЖЕН СО КУРВИ, АГНЕСА Е КЛОШАРКА КОЈА НЕМАШЕ НИ 200 ЕВРА ДА СИ НАПРАВИ ЛИЦЕ!

0
1580
  • За пример ќе ја земам Агнеса, го отепа од плукање Војкан, педериште ваков таков, сите го мразат, сега го става на стори како го боцкале, а до вчера сожалувала, Агнеса ми се згади од тебе, се некои ретардирани се околу мене, се некои курветини.

    Агнесо свести се, клошарке една, до вчера немаше ни 200 евра да си направиш лице.

Зоки Фаци на ,,Лазаров Подкаст”.