ЗНАЧИ НЕ СЕ НИ СРАМАТ ШТО ИМ Е ЦЕЛТА: ГЛАВНА ГОВОРНИЧКА ДЕНЕСКА НА ПРОТЕСТИТЕ БЕШЕ АДВОКАТКАТА НА ВМРО ДПМНЕ КОЈА СЕ БОРИ ВО СУД ДА ЈА СПАСИ ПАРТИСКАТА ЗГРАДА И 30 ПАРТИСКИ СЕДИШТА ШИРУМ ЗЕМЈАВА

0
874

Денес на протестите главна говорничка беше адвокатката на ВМРО-ДПМНЕ која се бори жестоко во судот со цел да ја спаси партиската зграда од конфискација заедно со 30 партиски седишта ширум земјава каде со првостепена одлука на судот за предметот ,,Талир 2″.

Значи дури не се ни срамат што им е целта на протестите, што значи нити е протест за францускиот предлог нити им е важно каде ќе се најде земјава, дали ќе се приклучи во ЕУ или во некоја унија со севернокорејците или некое племе од Заир или Џибути.