ЗЛАТЕВ И БОЦКАТА ПОЧНАА ДА ГО ЗАФРКАВААТ ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ : ТИ СИ ПОЛИТИЧАР КОЈ ЗНАЕ КОГА ПАЃА ЕДНА ВЛАСТ, ЕДНАШ ПОБЕГНА ОД КОАЛИЦИЈА СО ГЕОРГИЕВСКИ, ПОТОА СО ГРУЕВСКИ, СЕГА ОД СДСМ СО КОВАЧЕВСКИ И БЕГАТЕ ДО КРАЈ ДА ОСТАНЕТЕ ВО КОАЛИЦИЈА!

0
405
  • Златев : Колку и да делува саркастично и на моменти можеби навредливо, вие сте политичар кој секогаш имал сенс да препознае кога паѓа една власт. Слично постапивте во времето на Никола Груевски, одбивте до крај да седите на бродот кој тонеше, слично постапивте и сега.
  • Боцевски : Тоа малце расшири го, и во време на Љубчо Георгиевски кога беше формиран Демократскиот Сојуз, а и потоа ДС не влезе никогаш во влада и беше во опозиција до 2006 година.

Боцевски и Златев на ,,Радио Лидер”.