ЗЛАТЕВ Е ЛЕГЕНДА, ЛАПА ПАРИ ОД УНГАРСКО МАСЛО И ГО ПРАШУВА МИЦКОВСКИ : КОЛКУ ЛУЃЕ ИМАТЕ ПЛАТЕНО ДА НЕ ВЕ КРИТИКУВААТ ИЛИ ДА ВЕ ФАЛАТ НА ЈАВНАТА СЦЕНА, ИМА НЕКОЛКУ КОИ МИ СЕ СОМНИТЕЛНИ

0
910

Значи Љупче Златев ги изеде најголемите мрсули сервирани од ВМРО-ДПМНЕ. Ем лапа пари од унгарско масло, ем залепен е ко алга на кит за ВМРО-ДПМНЕ и ем го прашува Мицкоски со многу смешно и легендарно прашање, или поточно тупо и глупо прашање : ,, Колку луѓе имате платено да не ве критукуваат или да ве фалат на јавната сцена, има неколку кои ми се сомнителни”?!