Зимбери : Албанскиот и Македонскиот народ нема да дозволат дестабилизација на Македонија!

0
649

abedin-zymbery

Некој сака Македонија да ја претвори како оваа слика што Србите направиа во Косово, тука во Македонија оваа нема да го дозволи ни Албанскиот ни Македонскиот nарод.

Dikujsh deshiron qe maqedonin ta shendrron ne nje masaker si ne Kosov qe e beri Serbija, kete ne Maqedoni nuk do ta lejon as populli Shqipetare e as ai Maqedon.

10622141_960512350655419_1279284138_nОд фејсбук зидот на Абедин Зимбери, поранешен командант на тајната полиција на УЧК