Зиков : Кога ВМРО-ДПМНЕ беа најмоќни, глумеа психичко растројство за да не сотрат, а овој хоштаплер на фотката поради психички пореметувања сигурно порачал убиство во собрание, БЕЗ ДИЛЕМИ!

0
2136

Сигурно го рекол тоа и најавил убиство!?

Инаку со овој хоштаплер бевме на суд ( ме тужеше и мене и Капитал за објавена неточност во дневниот весник Капитал, која сами ја демантиравме утре дента и се извинивме).

И покрај тоа тој тужеше за 30.000 евра направена штета, и на крај го изгуби случајот оти судијката едноставно немаше ни малку аргументација да ни пресуди. А беше спремна …

На завршниот збор хоштаплерот рече дека текстот во дневниот Капитал до толку психички го поремето што тој со денови седел у фотелјата, разговарал само со мајкаму, јадел само овошје, и имал пролив од психичкото растројство … и само гледал во една точка во зидот!?!?

Оттука, јас сум сигурен дека како последица од овие психички пореметувања тој сигурно најавил убиство во собранието … да немате дилеми.

Фејсбук пост на Љупчо Зиков