Зиков за Силјановска: Женава знае право, но има проблем со етиката и моралот

0
1565

Ја слушам Силјановска во Парламентот…Жалам што не сум таму, да и опнам една добра реплика…

Одамна сум напишал колумна за Силјановска, уште во 2001 за еден случај за неа…?!

Женава знае право неспорно, но има проблем со етиката и моралот…Оваа жена е егзибионист нешто слично на оние во шатор што лапаат оган…

И ова не е ок. Мојата проценка е дека жената е склона на „вербално забегување“ што не е ок за демократијата овде.

Фејсбук статус на Љупчо Зиков