ЗЕМЈАВА ГО ДОБИ НАЈГЛУПИОТ ТВИТЕРЏИЈА ЗА СТАРАТА 2020-ТА ГОДИНА

0
251

Време е да се прогласи најглупиот твитерџија за старата 2020-та година.