Зекири: Фикусу и јас немам резервна држава, оваa Македонија колку е твоја толку е и моја

0
1183

Фикусу и јас немам резервна држава, ова Македонија е твоја колку и моја и сите нејзини граѓани.
Затоа ќе се избориме таквите како ти и фамилијата никогаш повеќе да не раководат со нашата Македонија!!!

П.С Ти заедно со Груевски ќе бидете одговорно за се што ни се случи досега последниве години и тоа што ќе ни се случува од сега па натака !!!

Фејсбук статус на Мухамед Зекири