Зекири: Се дистанцирам од ЗНМ додека Селмани е претседател

0
1462

zekiri-640x320

Од денеска јавно се дистанцирам од ЗНМ и се додека нејзин претседател е Насер Селмани јас го замрзнувам моето членство во ова здруженије и ги повикувам, првично колегите од Алсат М а потоа и сите други да го следат овој мој чекор.

Најмалку Насер има право да ги навредува Албанците кои вчера беа дел од протестите чија единствена цел е да замине во историјата ЗЛОТО наречено Груевски. Најмалку овој Насер има право да ги смета сите тие што беа таму за малоумни и изманипулирани а уште помалку има право да изигрува „албански патриот“.

Ако твојот г‘з Насере е под било каква хипотека кај оваа власт, тоа е твој проблем, не ниту мо,ј ниту на Албанците, ниту ничиј друг, напиша Мухамед Зекири на социјалните мрежи.