ЗДРАВО МОИ ТУПИ И ГЛУПИ ВМРОВЦИ, ЈАС СИ ЛАДАМ ЈАЈЦАТА ВО ,,ТИВАТ” ЦРНА ГОРА НА МОРЕ ПОКРАЈ ГРЕБЕН, А ВИЕ ВО ВМРО ШПАРТАЈТЕ ПО СУДОВИ И ГНИЈТЕ ПО ЗАТВОРИ НИЗ ШУТКА И ИДРИЗОВО, ЈАДЕТЕ КОРЕЊА И ГОМНА ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕТЕ, КОЈ ВЕ ЕБЕ! ВАШ, ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ ИЗ КАВАДАРЦИ!

0
962

Еве го Љупче како ја брани МаЌедоња од клетите комуњари, како си ги лади јајцата скрстен во некое удобно столче изработено од сламарица, лаптопче , море со поглед на гребен со кафица, цигара, или што би се рекло неговата нова летна канцеларија, а вмровците нека се акаат по протести, по судови, нека ја бранат МаЌедоња, нека јадат корења и нека скапат по Шутка и Идризово. Боли га Љупче наш стап за земјава и за народот.