(ФОТО) ЗВРЛЕ ИМ ЕБА МАЈКАТА НА ПОКЕР АПАРАТИТЕ, МЛАТИ ЛИ МЛАТИ ПОКЕР АПАРАТИ ПО ТОА КАЗИНАТА СО ДРЖАВНИ ПАРИ

0
1243

Поранешниот јавен обвинител близок до ВМРО-ДПМНЕ поставен во нивно време, Марко Зврлевски не се откажува од коцкарската опсесија па млати ли млати по тоа покер апаратите по казината со државните пари кои ги заработи од Мијалков и Грујо местејќи низа човечки судбини да завршат по македонските затвори.