Звездата на ЕКС ЈУ серијата ,,БОЉИ ЖИВОТ” популарната Лидија Вуќичевиќ во Театар Комедија ќе го чека министерот

0
2638

Популарната Лидија Вуќичевиќ во Театар Комедија и во Струмица
ќе го чека министерот.

Хит преставата,,Чекајќи го министерот” која ги освојува театарските сцени во месец Ноември ќе гостува на сцената на Театар Комедија на 10.11.2019/недела/, а во Центарот за култура во Струмица на 15.11.2019/петок/.

Во претставата игра мега популарната актерка Лидија Вуќичевиќ која публиката ја препознава од култната серија,, Бољи живот”, ,,Жикина династија и уште многу големи тв,филмски и театарски проекти.

Покрај неа во претставата играат младите и популарни актери:Милан Пајиќ и Семир Гигиќ. Билетите се пуштени во продажба, а публиката во Скопје и во Струмица ќе има посебна ексклузива да ужива во оваа комедија.