ЗБОР ДВА ОД ТРИЧКО ЗА ОДБРАНАТА НА КИКИФРИКИ

0
987

Одбраната на Кикифрики

Кикифрики тврди дека “само мртов Камчев е добар Камчев”.

За судските “џелати”.
За Кикифрики, меѓутоа, само жив Камчев, е добар Камчев.

Не нужно слободен.
Јас така гледам на работите.
Во многу варијанти за него е подобро најбогатиот тајкун да е в затвор.
Или макар во притвор.

За да може да му пружа колумнистички услуги про боно.

Хахаха!
На најбогатиот, не на некој сиромав што нема пари за поливина час адвокат.
Не знам што е подобро за Камчев.

Дали да ги пушти џелатите да го обезглават или да му дозволи на Кикифрики и понатаму да ги остри секирите на егзекуторите.

Фејсбук статус на Бранко Тричкоски.