За Ранду и Куртон вестите, денешната ШЕСТА бомба на Заев која ја извади од памет јавноста, не постои?!?!

0
625

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=BIgsoCGsqf4[/youtube]

Во најавата на куртон вестите немаше ништо за шестата бомба на Заев, но подолу во вестите имаше прилог долг 10 секунди!!!