ЗА ОВА МОРА ДА ЛЕТААТ ОТКАЗИ НА ГЛАВНИТЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ СЛУЖБИ ВО ОХРИД!

0
1277

Сторија на Телма за 11 годишното момче од Охрид со церебрална парализа кое една година живеело на чергиче на под со една чаша млеко.